AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev sahibiyle tartışmak

Kahve falında ev sahibiyle tartışmak

Kahve falında ev sahibiyle tartışmak anne babanın birbirine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında ev sahibiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Gözler üzerinizde olabilir.

Kahve falında ev sahibiyle tartışmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına inanılır.

Kahve falında büyük eve sahip olmak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında bir eve sahip olmak rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yeni eve sahip olmak gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında eski ev sahibini görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeli ev sahibi olmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında evlenmeden bebek sahibi olmak evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni ev sahibi olmak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir