AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu biriyle tartışmak

Kahve falında küs olduğu biriyle tartışmak

Kahve falında küs olduğu biriyle tartışmak uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğu biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz iyi olacak.

Kahve falında küs olduğun biriyle tartışmak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs biriyle tartışmak mutlu günler yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu biriyle tartışmak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle tartışmak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında arabada tartışmak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, kişinin muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında annesiyle tartışmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği insanla tartışmak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşınla tartışmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir