AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla selamlaşmak

Kahve falında arkadaşla selamlaşmak

Kahve falında arkadaşla selamlaşmak stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, büyük düşüneceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşla selamlaşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirebilir veya sevildiğinizi anlayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz ya da aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında arkadaşına selam vermek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla selamlaşmak ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşa selam vermek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarla selamlaşmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun biriyle selamlaşmak iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden selam almak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işarettir.

Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak yalnız hissetmeye, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında ölülere selam vermek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, hastalıklarının düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir