AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine selam vermek

Kahve falında ölen birine selam vermek

Kahve falında ölen birine selam vermek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birine selam vermek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında arkadaşa selam vermek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinden selam almak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında herkese selam vermek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye selam vermek rızkın ve kısmetin artacağına, tatsızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana selam vermek fesatlıklar içinde kalınacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında komutana selam vermek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet eder.

Kahve falında namazdan sonra selam vermek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta selam vermek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir