AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu birinin elini öpmek

Kahve falında küs olduğu birinin elini öpmek

Kahve falında küs olduğu birinin elini öpmek işlerin düzeleceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şekilde anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, aldığı borçların katbekat artacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun birinin elini öpmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs birinin elini öpmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğu birinin elini öpmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs birini öpmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun birini öpmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye inanılır.

Kahve falında küs olduğu birini öpmek işlerinin hafifleyeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir