AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişiyle tartışmak

Kahve falında aşık olduğun kişiyle tartışmak

Kahve falında aşık olduğun kişiyle tartışmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Sizi kısıtlayan veya kurallarını empoze eden kişiler olabilir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle tartışmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle tartışmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle tartışmak yönetici koltuğuna yükseleceğine, yeni siparişler alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle tartışmak ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet eder.

Kahve falında aşık kişiyi görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyi öpmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, hayırlı bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir