AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyle tartışmak

Kahve falında sevdiği kişiyle tartışmak

Kahve falında sevdiği kişiyle tartışmak yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, dinden çıkacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Belli bilgilerinizi veya yeteneklerinizi kuvvetlendirerek ya da çeşitlendirerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyle tartışmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle tartışmak onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle tartışmak iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu kişiyle tartışmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla tartışmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, başarılarının devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği biriyle tartışmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla tartışmak hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir