AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek kurutmak

Kahve falında ekmek kurutmak

Kahve falında ekmek kurutmak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek kurutmak gördüyseniz:

  • Doğru olamayacak kadar güzel görünen sözlere fazla önem vermemenizde fayda var.

Kahve falında ekmek kurutmak karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş ekmek para kazanmaya, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurutulmuş ekmek görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına inanılır.

Kahve falında üzüm kurutmak geçim derdine düşeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında kurutulmuş dut görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında dudağının kuruduğunu görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına yorulur.

Kahve falında halı kurutmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında nane kurutmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir