AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kurutmak

Kahve falında saçlarını kurutmak

Kahve falında saçlarını kurutmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, bir sınavdan geçileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını kurutmak gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında saç kurutma makinesi görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında saçını kurutmak hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında saçı kurutmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saç kurutmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kurutmak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak saç kurutmak her geçen gün başarılarının artacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kuruttuğunu görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir