AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş üzüm görmek

Kahve falında kurutulmuş üzüm görmek

Kahve falında kurutulmuş üzüm görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kendisini yıpratacağına, huzurunun eski haline döneceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında kurutulmuş üzüm gördüyseniz:

  • Verilecek sözler hayatınızı değiştirebilir.

Kahve falında kurutulmuş siyah üzüm görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında kurutulmuş üzüm görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm kurutmak mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kurutulmuş çilek görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında kurutulmuş balık görmek çoluk çocuğa karışacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş tarhana görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nane kurutmak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş mantar görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir