AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş nane görmek

Kahve falında kurutulmuş nane görmek

Kahve falında kurutulmuş nane görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, sermaye kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kurutulmuş nane gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, işle ilgili yöntemleri veya iş arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında nane kurutmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş nane görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nane kurusu görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine rivayet eder.

Kahve falında nane çayı içmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nane limon görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda nane görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında nane içmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nane maydanoz ekmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir