AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş incir görmek

Kahve falında kurutulmuş incir görmek

Kahve falında kurutulmuş incir görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, elinin darlığa düşeceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalettir.

Kahve falında kurutulmuş incir gördüyseniz:

  • Yapacağınız işlerde kendinizi yeterli bulamayabilirsiniz.

Kahve falında kurutulmuş incir görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında kurutulmuş papatya görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sobada çamaşır kurutmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Kahve falında kurutulmuş kabak görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine delalet eder.

Kahve falında kurutulmuş ot görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş karanfil görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise kurutmak yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, lükse ve konfora kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kurutulmuş nane görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir