AnaSayfa / Genel / Kahve falında et kurutmak

Kahve falında et kurutmak

Kahve falında et kurutmak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, hem yıpranacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında et kurutmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmak için duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kurutulmuş et görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, imkânlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et kurutmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek büyük düşüneceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kurutulmuş siyah üzüm görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında halı kurutmak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında kurutulmuş fasulye görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kurutmak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir