AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün çiğnemek

Kahve falında tütün çiğnemek

Kahve falında tütün çiğnemek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, yetim sevindireceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına alamet eder.

Kahve falında tütün çiğnemek gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Kahve falında tütün çiğnemek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında diş çiğnemek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işaret eder.

Kahve falında mezar çiğnemek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine alamet eder.

Kahve falında taş çiğnemek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine inanılır.

Kahve falında karanfil çiğnemek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk para çiğnemek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine yorulur.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek büyük başarılar kazanılacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir