AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş tarla görmek

Kahve falında kurumuş tarla görmek

Kahve falında kurumuş tarla görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş tarla gördüyseniz:

  • Ailenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar sizi aydınlatabilir.

Kahve falında kurumuş tarla görmek donatacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kurumuş mısır tarlası görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş erik ağacı görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baca kurumu görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine inanılır.

Kahve falında soba kurumu temizlemek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurum amirini görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir