AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş mısır görmek

Kahve falında kurumuş mısır görmek

Kahve falında kurumuş mısır görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, aynı karşılığı alamayacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş mısır gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Kahve falında kurumuş mısır tarlası görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş mısır görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kurumuş burun pisliği görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş deniz görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kara kurum görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin kurumasını görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş kavak ağacı görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, refah içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş el görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir