AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklığa girmek

Kahve falında bataklığa girmek

Kahve falında bataklığa girmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, yetki sahibi olacağına, daima afiyette olacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bataklığa girmek gördüyseniz:

  • Aile bireyleriyle ortak bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında bataklığa girmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bataklık görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, mali gücünü yitireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin bataklığa düştüğünü görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında çamur bataklık görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bataklığa batan birini görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bataklıkta yüzmek dertlerden kurtulmaya, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bataklıktan kurtulmak mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir