AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru yeşil mercimek görmek

Kahve falında kuru yeşil mercimek görmek

Kahve falında kuru yeşil mercimek görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kuru yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Kökleşmiş alışkanlıklarınız nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kuru yeşil mercimek görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, az maliyetle ticarete atılacağına delalet eder.

Kahve falında kuru mercimek görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza inanılır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yapmak heveslerinin biteceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil mercimek vermek eski huzurun yeniden sağlanacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir