AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş yeşil mercimek

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, saygınlık elde edeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek yemek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında pişmemiş mercimek görmek yüzünü güldüreceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş mercimek görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yemek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mercimek yıkamak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek yemek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir