AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mercimek yemeği yapmak

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yapmak

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yapmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, hastalığının düzeleceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yapmak gördüyseniz:

  • Konuşmalarınızda biraz daha seçici davranın.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yapmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek yemek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği pişirmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yemek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek yemek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, ayrılanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir