AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru mercimek görmek

Kahve falında kuru mercimek görmek

Kahve falında kuru mercimek görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, ticarette yol katedeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru mercimek gördüyseniz:

  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Kahve falında kuru yeşil mercimek görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, yaraların merheminin bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru mercimek görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına inanılır.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek biçmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya mercimek ekmek büyük bir kazanca sahip olacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek elemek pişman olacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı mercimek çorbası yapmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, anne baba duası alacağına inanılır.

Kahve falında mercimek ve pirinç görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir