AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru üzüm satın almak

Kahve falında kuru üzüm satın almak

Kahve falında kuru üzüm satın almak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm satın almak gördüyseniz:

  • Maddi konularda aktif olmalısınız.

Kahve falında kuru üzüm satın almak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında kuru siyah üzüm görmek dayanışma içinde kalacağına, sorunların ardı ardına geleceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm kurusu görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık ve kuru üzüm görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru siyah üzüm almak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah üzüm kurusu görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine inanılır.

Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çuvalla kuru üzüm görmek gönlünce bir hayat süreceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir