AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm kurusu görmek

Kahve falında üzüm kurusu görmek

Kahve falında üzüm kurusu görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm kurusu gördüyseniz:

  • Endişelerinizi bir kenara bırakıp ilerlemelisiniz.

Kahve falında kuru üzüm görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm kurusu görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kuru üzüm yemek ticaretinin büyüyeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekirdekli kuru üzüm yemek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalet eder.

Kahve falında kuru kayısı ve kuru üzüm görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında dalında kuru üzüm görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kuru üzüm dağıtmak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında kuru üzüm yemek görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir