AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla kuru üzüm görmek

Kahve falında çuvalla kuru üzüm görmek

Kahve falında çuvalla kuru üzüm görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla kuru üzüm gördüyseniz:

  • Bir kez konuya dahil olursanız, dışına çıkmak için haddinden fazla enerji tüketilmesi gerekebilir.

Kahve falında çuvalla kuru üzüm görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında bir çuval kuru soğan görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla kuru fasulye görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir çuval kuru fasulye görmek işlerinde yenilikler yapacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla üzüm görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah üzüm kurusu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında sarı kuru üzüm görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık ve kuru üzüm görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir