AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru siyah üzüm görmek

Kahve falında kuru siyah üzüm görmek

Kahve falında kuru siyah üzüm görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru siyah üzüm gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gözünüze ısrarcı ya da inatçı görünebilir.

Kahve falında kuru siyah üzüm almak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kuru üzüm görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm kurusu görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kuru siyah üzüm yemek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuru siyah üzüm görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kuru sarı üzüm yemek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm kurusu görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Kahve falında kuru üzüm hoşafı görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir