AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık ve kuru üzüm görmek

Kahve falında fındık ve kuru üzüm görmek

Kahve falında fındık ve kuru üzüm görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kısmetinin açık olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işarettir.

Kahve falında fındık ve kuru üzüm gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında fındık ve kuru üzüm görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, işlerinin günden güne azalacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru fındık görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru fındık toplamak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında fındık üzüm yemek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yaşananları unutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık üzüm görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Kahve falında kuru üzüm çalmak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında kuru siyah üzüm görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında birine kuru üzüm vermek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir