AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek

Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek

Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru incir ve üzüm gördüyseniz:

  • Çok yoruluyorsunuz.

Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek kısmetin bollaşacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalında kuru incir görmek ticaretin açılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru incir yemek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kuru incir görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru incir yediğini görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru incir satın almak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işaret eder.

Kahve falında kuru incir toplamak boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, keyfin bozulacağına delalettir.

Kahve falında kuru incir vermek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, hasta ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir