AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru siyah üzüm almak

Kahve falında kuru siyah üzüm almak

Kahve falında kuru siyah üzüm almak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, hayırlı haberler getireceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru siyah üzüm almak gördüyseniz:

  • Romantik bir yapı içine girip diğer konuları sıkıcı bulabilirsiniz.

Kahve falında kuru siyah üzüm yemek işlerine verimin hâkim olacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kuru üzüm görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm kurusu görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru siyah üzüm görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına yorulur.

Kahve falında kuru siyah üzüm almak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, para pul sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm vermek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kuru üzüm leblebi görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir