AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah üzüm kurusu görmek

Kahve falında siyah üzüm kurusu görmek

Kahve falında siyah üzüm kurusu görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah üzüm kurusu gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konular nedeniyle ilişkilerinize zarar vermemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kuru siyah üzüm görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah üzüm kurusu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rakiplerin üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kuru üzüm görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kuru siyah üzüm yemek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru siyah üzüm almak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm satın almak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, para kazanmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm satmak borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı kuru üzüm yemek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir