AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah sıkılmasını görmek

Kahve falında silah sıkılmasını görmek

Kahve falında silah sıkılmasını görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah sıkılmasını gördüyseniz:

  • İnşa ettiğiniz binanın sallanmaması için, ortak kaynak veya güç kullanımı gerektiren tekliflere dikkatle yaklaşmalısınız.

Kahve falında kuru sıkı silah görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında silah sıkılmasını görmek rahatının da yerine geleceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulur.

Kahve falında duvara sıkışmak umutlarının kırılacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında delikte sıkışmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında arabada sıkıştığını görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafası sıkışmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine inanılır.

Kahve falında kalbin sıkıştığını görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörde sıkıştığını görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir