AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin sıkıştığını görmek

Kahve falında dişlerinin sıkıştığını görmek

Kahve falında dişlerinin sıkıştığını görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, birçok ortaklık kurulacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin sıkıştığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları bizzat sonuçlandırmak için girişimlerde bulunmadan önce, olayların ya da sorunların asıl nedenlerine odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında dişlerin sıkıştığını görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dişlerinin sıkıştığını görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine alamet eder.

Kahve falında kafası sıkışmak saygın biri olacağına, işlerini boşvereceğine inanılır.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbi sıkışmak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe sıkıca sarılmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüste sıkışmak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir