AnaSayfa / Genel / Kahve falında kekik vermek

Kahve falında kekik vermek

Kahve falında kekik vermek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kekik vermek gördüyseniz:

  • Kişisel seçimleriniz nedeniyle bazı konuşmalar yapmanız gerekebilir veya farklı kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında kekik yağı görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kekik koklamak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kekik istemek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze kekik görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş kekik görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kekik tarlası görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kekik yemek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında kekik ekmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir