AnaSayfa / Genel / Kahve falında kekik tarlası görmek

Kahve falında kekik tarlası görmek

Kahve falında kekik tarlası görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kekik tarlası gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek istiyorsunuz.

Kahve falında kekik tarlası görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret eder.

Kahve falında kekik görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dağ kekiği görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kekik vermek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına tabir olunur.

Kahve falında kekik istemek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru kekik görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kekik koklamak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, varolan borçların ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kekik yemek borçların biteceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir