AnaSayfa / Genel / Kahve falında kekik otu görmek

Kahve falında kekik otu görmek

Kahve falında kekik otu görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kekik otu gördüyseniz:

  • Durumunuzu kurtarabilmek için kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Kahve falında kekik otu görmek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kekik içmek çok büyük bir rahata ereceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kekik çayı görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kekik ve nane görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, rahat bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kekik koklamak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına inanılır.

Kahve falında kekik bitkisi görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kekik suyu içmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kekik vermek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir