AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş kekik görmek

Kahve falında kurutulmuş kekik görmek

Kahve falında kurutulmuş kekik görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, daha çok iş yapacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, her daim Allah yolunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş kekik gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.

Kahve falında kurutulmuş kekik görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında kekik istemek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, aile içinde de bereketin artacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kekik toplamak düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kekik çayı görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze kekik görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kekik içmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kekik yemek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kekik vermek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir