AnaSayfa / Genel / Kahve falında kekik ve nane görmek

Kahve falında kekik ve nane görmek

Kahve falında kekik ve nane görmek çok iyi mevkilere geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kekik ve nane gördüyseniz:

  • Toplum veya çevre yararına çalışmalarda bulunmanız daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kekik ve nane görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında nane kekik görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kekik görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kekik vermek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kekik görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru kekik görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, başarılarını ispat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kekik koklamak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kekik otu görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir