AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru incir vermek

Kahve falında kuru incir vermek

Kahve falında kuru incir vermek işlerinin yarıda kalacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kulluk derecesinin artmasına, işsizin iş bulacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Kahve falında kuru incir vermek gördüyseniz:

  • Son dakikada bir program değişikliği yapmanız gerekebilir.

Kahve falında kuru incir toplamak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru incir görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru incir vermek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, tüm arzularının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kuru incir yediğini görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru incir dağıtmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına işaret eder.

Kahve falında kuru incir yemek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret eder.

Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kuru incir görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir