AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru incir görmek

Kahve falında kuru incir görmek

Kahve falında kuru incir görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, istenen herşeye kavuşulacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine alamet eder.

Kahve falında kuru incir gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işleri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında kuru incir satın almak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında kuru incir yemek görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kuru incir görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kuru incir yemek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına delalettir.

Kahve falında kuru incir dağıtmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru incir görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kuru incir yediğini görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kuru incir toplamak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir