AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru incir toplamak

Kahve falında kuru incir toplamak

Kahve falında kuru incir toplamak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, rahatlığa erileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru incir toplamak gördüyseniz:

  • Kontrolü zor konularda belli varsayımlarda bulunarak hareket etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında kuru incir toplamak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek ticaretinin gelişeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine inanılır.

Kahve falında kuru incir dağıtmak çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında incir kurusu görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kuru incir yemek görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında kuru incir görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru incir ikram etmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru incir vermek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir