AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru incir dağıtmak

Kahve falında kuru incir dağıtmak

Kahve falında kuru incir dağıtmak projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, iyi haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru incir dağıtmak gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Kahve falında kuru incir dağıtmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında incir dağıtmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine inanılır.

Kahve falında kuru kayısı dağıtmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında kuru pasta dağıtmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kuru üzüm dağıtmak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye dağıtmak hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına yorulur.

Kahve falında kuru çay dağıtmak dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru incir görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir