AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kuru incir görmek

Kahve falında siyah kuru incir görmek

Kahve falında siyah kuru incir görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kuru incir gördüyseniz:

  • Dışa yönelik davranışlarınız ile sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Kahve falında siyah kuru incir görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru incir vermek yüzünün hep güleceğine, hem hayatının kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kuru incir yemek görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında dalında kuru incir görmek deşarj olacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru incir satın almak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalettir.

Kahve falında kuru incir toplamak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, çok hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında kuru incir görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir