AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru incir yediğini görmek

Kahve falında kuru incir yediğini görmek

Kahve falında kuru incir yediğini görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru incir yediğini gördüyseniz:

  • Bir değişiklik ilham verici olabilir.

Kahve falında kuru incir yediğini görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, bütçesinin genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında dalında kuru incir görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında incir kurusu görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru incir vermek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya tabir olunur.

Kahve falında kuru incir dağıtmak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına delalet eder.

Kahve falında kuru incir yemek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kuru incir satın almak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında kuru incir ikram etmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir