AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru incir yemek

Kahve falında kuru incir yemek

Kahve falında kuru incir yemek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kuru incir yemek gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı konulara yaklaşımınızı ya da yapacağınız sunumları görmek için sabırsızlanıyor olabilirler.

Kahve falında kuru incir yemek görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru incir yemek hastalıktan şifa bulmaya, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuru incir vermek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru incir toplamak güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru incir yediğini görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalında kuru incir görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine inanılır.

Kahve falında kuru incir görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir