AnaSayfa / Genel / Kahve falında faişelik yapmak

Kahve falında faişelik yapmak

Kahve falında faişelik yapmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında faişelik yapmak gördüyseniz:

  • Özgürlük ya da özgür düşünme arayışınız artıyor.

Kahve falında faişelik yapmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulur.

Kahve falında kurtlanmış fasülye görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara fatmalar görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fatma görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında fatma ismi görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fatmaunın elini görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında facebook açmak muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir