AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara fatma yemek

Kahve falında kara fatma yemek

Kahve falında kara fatma yemek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, çok üst mevkilere geleceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara fatma yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zayıf noktalarından yakalama eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında kara fatma yemek haneye dertlerin gireceğine , aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kara fatma görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara fatmalar görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına inanılır.

Kahve falında uçan kara fatma görmek çalıştığına değeceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kara fatma görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kara fatma öldürmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine işarettir.

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, afiyete ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru fasülye pilav yemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir