AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kuru fasulye vermek

Kahve falında birine kuru fasulye vermek

Kahve falında birine kuru fasulye vermek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, dua alacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında birine kuru fasulye vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi önemsemeyebilir, manipulatif davranmamakta fayda var.Farklı konulara, yaşam tarzlarına ya da felsefelere ilginizi arttırabilecek tartışmalara katılabilirsiniz.

Kahve falında kuru fasulye nohut görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etli kuru fasulye pişirmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasulye vermek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, kişinin iyi hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasulye yemek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hasadının tarlasında kalacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kuru fasulye görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine inanılır.

Kahve falında kuru fasulye yemeği görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında etli kuru fasulye yemeği görmek sözler sarf edeceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir