AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasulye yemek

Kahve falında kuru fasulye yemek

Kahve falında kuru fasulye yemek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında kuru fasulye yemek gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalar olabilir.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye yemeği görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, kendi geleceğine işarettir.

Kahve falında kuru fasulye yemeği görmek kazanç elde edeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye yemek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etli kuru fasulye yemek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye yemeği yemek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulur.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında etli kuru fasulye yemeği görmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir