AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasulye almak

Kahve falında kuru fasulye almak

Kahve falında kuru fasulye almak almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hak yoluna döneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Kahve falında çiğ kuru fasulye görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, istediği gibi hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye yemeği pişirmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye ve nohut görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye almak çok önemli başarılar elde edileceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmemiş kuru fasulye görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, anne babaya müjde verileceğine işarettir.

Kahve falında kuru fasulye görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye temizlemek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, önün açılacağına tabir olunur.

Kahve falında güveçte kuru fasulye görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir