AnaSayfa / Genel / Kahve falında fatma ananın elini görmek

Kahve falında fatma ananın elini görmek

Kahve falında fatma ananın elini görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, işlerinin düşeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret eder.

Kahve falında fatma ananın elini gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz maddi açıdan yararlı olabilir.

Kahve falında fatma anamızın elini görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında fatma ananın elini görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fatıma anamızın elini görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fatima anayı görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında fatma anayı görmek bereket ve huzur geleceğine, arkasından iyi konuşulacağına işarettir.

Kahve falında fadime anamızı görmek işlerin günden güne açılacağına, mutluluğa ve neşeye rivayet eder.

Kahve falında fatıma anamızın mezarını görmek maddi anlamda feraha ermeye, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında fatma anamızı görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir