AnaSayfa / Genel / Kahve falında fatma annemizi görmek

Kahve falında fatma annemizi görmek

Kahve falında fatma annemizi görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında fatma annemizi gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olan ilginizi kaybedebilirsiniz ya da bazı kişilerin dikkatini üzerinizde tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında fatma annemizi görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında fatıma annemizi görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fatır suresini görmek mutluluktan havalara uçacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına inanılır.

Kahve falında fatma anayı görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında fatma ismini görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fatma görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kuru fasülye görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir